قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.


آشپزباشی قیسی ,تهیه ,مربای قیسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بتن ریزی کف جانا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. اینجا همه چی هست وبسایت شخصی کاظم بنی اسدیان بیوگرافی سیستم های تهویه مطبوع دفترچه خاطرات یک زن