طرز تهیه کامل آش گندم:

آش گندم به روش‌های گوناگون تهیه می‌شود. آش گندم غذای محلی استان زنجان است. در زنجان گندم را تمیز کرده و می‌شویند. سپس در آب خیس می‌کنند و پس از نرم شدن در شیر می‌پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می‌گویند

 مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم

گندم پوست کنده وخیس کنده  2 لیوان برنج شسته    1 لیوان نخود   1 لیوان لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم    1 لیوان  عدس  1 لیوان   سبزی آش ( گشنیز - تره - اسفناج - جعفری -   نیم کیلو  پیاز داغ   1 لیوان   نعناع داغ   نصف لیوان  نمک - فلفل و زردچوبه   به میزان لازم   آش گندم
آشپزباشی گندم ,لیوان ,لیوان  ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سی گل 2mp3 اخبار جدید مربوط به پانل های پیش ساخته خرید اینترنتی آموزشگاه مجازی طراحی و نقاشی صداي قلعه جوق دانلود رایگان ایران مادران