طرز تهیه کامل آش گندم:
آش گندم به روشهای گوناگون تهیه میشود. آش گندم غذای محلی استان زنجان است. در زنجان گندم را تمیز کرده و میشویند. سپس در آب خیس میکنند و پس از نرم شدن در شیر میپزند. در آذربایجان به این آش هدیگ میگویند
مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم
گندم پوست کنده وخیس کنده 2 لیوان
برنج شسته 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
سبزی آش ( گشنیز - تره - اسفناج - جعفری - نیم کیلو
پیاز داغ 1 لیوان
نعناع داغ نصف لیوان
نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آشپزباشی
گندم ,لیوان ,لیوان ,تهیه
منبع
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت